Mijn GoPro accessoires

Mijn GoPro accessoires

In het voorjaar van 2014 kocht ik mijn eerste GoPro, een HERO3+ Black en sindsdien de nodige accessoires verzamelt. Eind 2016 is daar de GoPro HERO5 Black bijgekomen en weer de nodige accessoires. In deze post laat ik zien wat ik allemaal heb en waar ik het allemaal voor gebruik. Vooral het gebruik van de verschillende accessoires is het meest interesante.

Camera

Ik zou graag een Hero4 Black halen voor de betere low light mogelijkheden en de Protune instellingen voor fotografie aangezien ik de camera daar het meeste voor gebruik. Aangezien ik al een camera heb zit er geen haast achter en wacht ik liever op de Hero4+/Hero5 of wat ook de volgende camera wordt.

Mocht je nog geen GoPro camera hebben dan zou ik zeker niet wachten op een nieuw model wat nog maanden kan duren en in de tussentijd heb je niks van je avonturen kunnen vastleggen omdat je geen camera had, en dat is zonde. Als ik kijk hoeveel ik de camera gebruik zou ik nu eigelijk niet eens zonder een GoPro camera kunnen.

Accessoires

Er zijn heel veel accessoires verkrijgbaar en inmiddels heb ik een aardige verzameling opgebouwd zoals je hieronder kunt zien. Toch zijn er een aantal accessoires die ik het meest gebruik en echt niet zonder zou kunnen. Hieronder probeer ik per accessoire het gebruik toe te lichten en wellicht zit er iets voor je tussen.

UPDATE: Ik heb een lijst gemaakt van de Top 5 Accessoires die je eigenlijk wel direct bij aanschaf van je camera zou moeten kopen.

GoPro accessoires

3rd party accessoires

Mijn meest gebruikte accessoires zijn toch wel de GoPro LCD BacPac en de SP Gadgets 39" Remote Pole met de GoPro Wi-Fi remote daar in. Dit setje heb ik eigenlijk standaard mee overal waar ik heen ga. Vorige maand de GoPro Jaws: Flex Clamp gekocht en ik merk dat ik die steeds vaker gebruik. Je kan die ook als een korte pole gebruiken maar ook makkelijk even ergens op klemmen.

Inmiddels ook de GoPro Jam aangeschaft die heel handig is voor op muziek instrumenten, ook leuk voor op een kinderwagen.

Last modified on donderdag, 09 maart 2017 14:31
Mijn GoPro accessoires - 4.0 out of 5 based on 1 vote

  1. Tips
  2. GoPro App
  3. Apps

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.

Zorg de dag van te voren je accu's vol zijn en je microSD kaarten leeg.

Voor de beste grip plak je de adhesive mounts op een schoon en glad oppervlak, bij voorkeur op kamertemperatuur.

Download via Google Play

Download via App Store

Download via Windows Phone Store

Magix FastCut Android

Download via Google Play

GoPro Quik

Download via Google Play

Download via App Store
next
prev