GoPro

Deze GoPro sectie begon wat uit de hand te lopen dus hier is een aparte site voor op gezet, goproblog.nl. Kijk daar voor alle informatie over de nieuwe HERO6 en wat hem beter maakt dan zijn voorgangers. Maar ook tips & tricks en andere nuttige zaken zoals welke geheugenkaart je het beste kan kopen.

AER: Gooi je GoPro

AER is Dé ultieme GoPro accessoire. Wat je ook aan het doen bent, waar ook ter wereld. AER legt het hoogtepunt vast. Gooi AER recht omhoog en maak een lucht selfie, gooi hem over tijdens het boarden om je big air vast te leggen.

GoPro: Top 5 accessoires

Er zijn zoveel accessoires maar welke GoPro accessoire moet je nou kopen? Dat ligt helemaal aan wat je met de camera wilt gaan doen. Hieronder staat een top 5 van must-have accessoires voor elke GoPro eigenaar.

Welke GoPro kopen? Alle modellen op een rijtje.

Er zijn al heel wat verschillende GoPro modellen gemaakt en op dit moment kun je nog een aantal oudere modellen kopen en de HERO10 Black is onderweg. Welke GoPro moet je nou kopen? Hier kan je alle modellen met mekaar vergelijken.

HERO5: Batterijen (waarschuwing)

De GoPro camera's staan niet bekend om hun lange batterij duur. Met de HERO5 is dit wel wat verbeterd maar extra batterijen zijn echt een must. Maarja, moet je nou originele batterijen van GoPro kopen, zijn er (goedkopere) alternatieven en wat zijn de andere opties.

GoPro: Professional Guide to Filmmaking

Dit boek beschrijft alle dingen die je nodig hebt om de basis van je GoPro camera te begrijpen. Er zijn veel voorbeelden in de vorm van foto's en QR-codes die naar YouTube filmpjes leiden.

Het boek heeft mij erg verbaasd met zijn inhoud. De informatie die ik vind in dit boek is erg handig en makkelijk om toe te passen in de praktijk. Het boek legt ook uit hoe je een film het best kan maken en welke shots je zeker moet hebben, ook dat is zeer handig en heb ik nog nergens anders gevonden.

Koop bij bol.com

Welke GoPro moet ik kopen?

De GoPro line-up is weer uitgebreid en de HERO6 Black is de nieuwste camera. GoPro heeft een line-up aan camera's en accessoires van beginnend tot professioneel gebruik. Welke camera je moet kopen hangt dus deels hier van af.

Mijn GoPro accessoires

In het voorjaar van 2014 kocht ik mijn eerste GoPro, een HERO3+ Black en sindsdien de nodige accessoires verzameld. Inmiddels zijn daar de HERO5 Black, HERO8 Black en HERO9 Black bijgekomen en weer de nodige accessoires. In deze post laat ik zien wat ik allemaal heb en waar ik het allemaal voor gebruik. Vooral het gebruik van de verschillende accessoires is het meest interesante.

GoPro: Geheugenkaarten

Welke geheugenkaart voor mijn GoPro HERO camera? Dat ligt allemaal aan wat je met je GoPro HERO camera wilt gaan doen en welke camera je hebt.

Er zijn veel verschillende geheugenkaarten op de markt. Veel leveranciers smijten met snelheden waar je u tegen zegt, maar wat heb je nou eigenlijk nodig. Welke geheugenkaart is het beste?
In deze post probeer ik duidelijkheid te geven over welk kaartje het beste voor welke GoPro HERO camera is.