Fastfood in Amerika

Fastfood in Amerika

Als je in America onderweg even snel wat wilt eten en drinken dan zijn er legio aan opties beschikbaar. Vaak valt men dan toch terug op de grote gele M terwijl er zoveel beter te krijgen is. Hieronder staan m'n favoriete Mc en BK alternatieven.

A&W

http://www.awrestaurants.com

De meeste vestigingen zitten samen met een Long John Silver maar de enige reden waarvoor ik hier kwam was voor de Rootbeer Float. De rootbeer word dagelijks op elke locatie vers gemaakt. Rootbeer bevat geen alcohol al doet de naam anders vermoeden en is eignelijk met geen enkele frisdrank te vergelijken. De naam komt neer op Gemberbier maar is echt heel anders (lekkerder) van smaak.

Taco Bell

http://www.tacobell.com

Taco Bell

Taco Bell is een Mexicaanse fast food keten. Het menu is de laatste jaren flink uitgebreid maar gelukkig zijn de toppers gebleven en soms zelfs verbeterd. Ontbijt, lunch, dinner og gewoon lekker voor even tussendoor, je kan er lekker varieren.

XXL Grilled Stuft Burrito

Beef XXL Grilled Stuft Burrito, de grootste burrito, vol gegrilde, gemarineerde runder gehakt, een mix van drie kazen, smaakvol gekruide rijst, hartige bonen, zure room met verminderd vetgehalte, dikke guacamole, avocado ranch en fiesta salsa, verpakt in een warme bloemtortilla.

Beef Burrito Supreme®

Beef Burrito Supreme®, een warme, zachte bloem tortilla gewikkeld om gekruid runder gehakt, stevig bonen, pittig rode saus, gesneden sla, echte cheddar kaas, in blokjes gesneden uien, in blokjes gesneden rijpe tomaten, en zure room met verminderd vetgehalte.

Steak Quesadilla

Steak Quesadilla, authentieke carne asada steak in combinatie met een mix van drie kazen en een romige saus jalapeño gevouwen in een vers geroosterde tortilla.

Sinds 4 april 2017 is Taco Bell ook in Nederland. In Eindhoven staat de eerste vestiging met een uitgekleed menu. Zo hebben ze 6 hoofd items, 6 kleinere items en nog wat side dishes. In tegenstelling tot de Koning en de grote gele M wordt er bij hier wel bier verkocht.
Helaas missen de echte toppers maar ze moeten ergens beginnen. Nu maar hopen dat de keten snel uitbreid naar de randstad en de rest van het land.
tacobell.nl

Miami Subs Grill

http://miamisubs.com

Hier kwam ik in Miami veel met m'n pa om ee Gyro te halen. Erg lekker.

Wendy's

http://www.wendys.com

Tjah, niet heel verschillend van de twee Nederlandse ketens maar net even beter.

Sonic Drive In

http://www.sonicdrivein.com

50's style drive-in diner, echt heel lekker.

In-N-Out Burger

http://www.in-n-out.com

In-N-Out Burger

The new kid on the block, althans voor mij dan en meteen een topper te pakken. Begonnen in 1948 als kleine familie tent maar de laatste jaren flink aan het uitbreiden.

Wat ik zo lekker vind is dat alles vers is, geen standaard menu met opties, nee, alles kan en er hangt alleen een kaart met suggesties. Vers gesneden patat, vers geknede burgers, verse gesneden uien. Echt compleet het tegenovergestelde van de meeste fast food burger tenten waar alles in een warmhoud bak klaar ligt.

Begonnen in California maar inmiddels uitgebreid naar Arizona, Nevada, Oregon, Texas en Utah


 


 


Random foto's

2003 - Puerto Banus, Spanje
Amerikaans maisbrood recept
Fastfood in Amerika
2007 - Tampa, FL, USA
HERO5: Batterijen (waarschuwing)
Iron Patriot
Welke GoPro moet ik kopen?
Gletopto lampen
2009 - Florida, USA
Welke GoPro kopen? Alle modellen op een rijtje.

Taekwondo boeken