Lekker uit eten in Amerika

Lekker uit eten in Amerika

Vaak als ik mensen spreek die naar Amerika op vakantie zijn geweest dat ze dan toch vaak richting Denny's gaan omdat ze dat ooit eens hebben gehoord maar ook veel terugvallen op de grote gele M en de gouden kroon.

Zo zonde, er is veel meer lekker te eten alleen is het vaak het onbekende wat in de weg staat. Hieronder een lijst met mijn favoriete plekken om te eten als ik weer eens in Amerika ben.

The Cheesecake Factory

http://www.thecheesecakefactory.com

The Cheesecake Factory

The Cheesecake Factory is de laatste jaren best bekend geworden bij de toeristen voornamelijk door de mond op mond reclame.

assignmentFactory Burrito Grande, een Monster Burrito met kip, kaas, koriander rijst, uien en paprika. Geserveerd met guacamole, zure room, salsa en zwarte bonen.
B.B.Q. Pulled Pork Sandwich, langzaam geroosterd varkensvlees bedekt met Factory B.B.Q. Saus op een brioche broodje. Geserveerd met koolsalade en frites of groene salade.
Cheesecake, kwarktaart in vele variaties, de een nog lekkerder dan de ander.

Outback Steakhouse

http://www.outback.com

Outback Steakhouse

Outback is een Australisch steakhouse. Over het algemeen is het rond etenstijd altijd vol, je krijgt dan een beeper mee en kan buiten rondlopen of aan de bar zitten. Het is tevens geen straf om aan de bar te eten onder het genot van een sport wedstrijd.

Bloomin’ Onion®

assignmentBloomin’ Onion®, een echte Outback original. Deze speciale ui is met de hand gesneden, gekookt tot ze goudbruin en klaar om te dompelen in onze pittige signature bloom saus.

Baby Back Ribs

assignmentBaby Back Ribs, deze ribs vallen van het bot en zijn precies zoals ribs moeten zijn. Sappig en brutaal, elk rack wordt gerookt, gegrild tot in de perfectie en geborsteld in een pittige BBQ saus. Geserveerd met Aussie friet of gepofte aardappel (heerlijk met "the works").

Outback Special® & Backed Patato with The Works

Tony Roma's

http://www.tonyromas.com

Tony Roma's

assignmentThe Original Baby Back Ribs
St. Louis Ribs

Cracker Barrel

http://www.crackerbarrel.com

Cracker Barrel

Cracker Barrel is voor de meeste toeristen een echte onbekende waar men niet 123 heen zou gaan, erg jammer. Cracker Barrel staat bekend voor het verstrekken van een vriendelijke thuis weg van huis sfeer in een old country winkel en restaurant.
Koffie, (iced)thee gratis refills. Eventueel zelfs in een meeneem beker als je weg gaat voor onderweg.

Cracker Barrel Sunrise Sampler

assignmentSunrise Sampler, Twee gekookte eieren op bestelling (scrambled with cheese) met grits, Sawmill gravy en huisgemaakte buttermilk biscuits, samen met echte boter en de beste conserven, Jam n' Apple Butter beschikbaar. Geserveerd met gebakken appels, hashbrown ovenschotel en een mix van gerookte worst, country ham en dik gesneden bacon.

Hooters

http://www.hooters.com

Hooters

In Clearwater (bij Tampa) zit de originele eerste vestiging

assignmentWings, Quesadilla, More than a Mouth Full Burger

International House Of Pancakes, IHOP

http://www.ihop.com

International House of Pancakes

assignment24/7 ontbijt, lunch, dinner

IHOP Country Omelette

TGI Friday's

http://www.tgifridays.com

T.G.I. Fridays

 

Lafayette, Louisiana

Prejean's Restaurant

http://prejeans.com

Prejean's Restaurant

Prejean's Restaurant staat in het hart van Frans Louisiana, en pakt het hart van elke bezoeker. Wil je echt Cajun Frans eten dan ben je hier op het juiste adres. Alligator, Crawfish boudin balls (rivier kreeft en rijst bitterbal) en de Gumbo moet je echt geprobeert hebben.