Hot Toys Iron Man collectie

Hot Toys Iron Man collectie

Samen met m'n vriendin sparen we Iron Man action figures. Het gaat dan niet om de Intertoys speelgoed variant maar de diecast metalen schaalmodellen van Hot Toys. Hot Toys maakt allerlei gelicenceerde poppen en heeft zelfs de Asian Licensing Award 2013 gewonnen voor de hoge kwaliteit van hun producten. De producten varieren van kleine poppetjes tot levens grote replica´s.

Het begon allemaal op de Dutch Comic Con in maart 2015. Toen hebben we onze eerste, de mark XLII, gekocht. Een maand later hadden we al weer 2 pre-orders open staan die inmiddels zijn geleverd. Op Dutch Comic Con 2018 een mooie deal kunnen sluiten voor de Iron Patriot dus die staat inmiddels ook op de plank.
Op dit moment hebben we er 11 en staan er nog 9 in pre-order die in het najaar van 2019 tot 2021 worden verwacht.

Omdat batterijen in de action figures laten een slecht idee is gezien het lekken van batterijen zit ik te denken aan Soap Reactor, Fusion Reactor of zelfbouw om van alle figuren met een druk op de knop de verlichting aan te kunnen zetten. Waarschijnlijk word het zelfbouw zodat ik het in het Philips Hue systeem kan integreren.


Onze huidige collectie


Pre-orders

Deze pre-orders worden naar verwachting tussen begin 2020 en eind 2021 geleverd.


Wishlist

Het wensenlijstje bevat ook nog een aantal figuren.

Media