Ga niet in op Facebook advertenties

Ga niet in op Facebook advertenties

Er komen vooral op Facebook veel handige dingetjes voorbij die met een grote "korting" worden aangeboden via verschillende websites. Even verder zoeken en je vindt de originele distributeur en het product voor veel minder.

Op de pagina's zie je ook allemaal super positieve facebook comments, helaas zijn deze ook nep en kan je zelf niks posten. Het is gewoon nagemaakt als een lijst facebook comments met nep reviews.

Als het een Nederlandse webwinkel is die het aan bied dan zal de verzendtijd wel wat korter zijn dan vanuit China. Maar bij de meeste zie ik levertijden van minimaal een week en via AliExpress ontvang ik alles binnen 5 tot 15 dagen. Verder vragen de meeste van die shops ook nog verzendkosten, het mooie is dat die verzxendkosten eigenlijk al de product kosten dekken en de product kosten dus een deel voor verzending worden gebruikt en de rest is pure winst voor de shop.

Bestel je het zelf bij AliExpress, zoals veel van deze shops ook doen, dan ben je veel voordeliger uit en meestal zonder verzendkosten of maximaal ongeveer €1,50 verzendkosten.
Er zijn nog veel meer voorbeelden maar als je wat leuks ziet en het is niet een eigen product dan leent het de moeite om even op AliExpress te kijken voor het product en het daar te bestellen.