Mijlpalen in de sport

arrow_forward

Hot Toys Iron Man collectie

arrow_forward

Hot Toys Diecast Series

arrow_forward
  • Posted
  • Read 2964 times

Vakantie tip: stroom

Iedereen die wel eens buiten europa of in Engeland op vakantie kent het wel, die ellendige stekkers in het buitenland. Wat heeft men tegenwoordig vaak mee? Mobiel, tablet, laptop, compact camera, DSLR, scheer apparaat, etc. Dat zijn heel wat verloop stekkers.

Al enige jaren doe ik het anders, ik neem één of twee adapters mee en een stekkerblok. Zo kan je dus in één buitenlands stopcontact toch al je apparaten opladen.

Mocht op de bestemming niet alleen de stekker anders zijn maar ook het voltage dan is het van belang dat de apparatuur hiervoor geschikt is. In de VS is alles 110V en 60hz, in de meeste delen van Europa draaien we op 220V en 50hz. (Daarom zijn is de TV hier max 50fps en in de VS 60fps.) Contoleer voor je weg gaat of je apparatuur dit ondersteunt. De meeste in Nederland aangeschafte mobiele apparaten zijn geschikt voor 100-240V 50-60hz. Dit staat op de stroom adapter vermeld.

AUKEY Quick Charge 3.0 6-Port USB Travel Quick Charger Tegenwoordig heb ik ook een AUKEY Quick Charge 3.0 6-Port USB Travel Quick Charger mee. Deze lader heeft vier 2.4mAh poorten en twee Qualcomm Quick Charge 3.0mAh poorten voor super snel opladen. Hij is geschikt voor 100-240V en wordt aangesloten met een standaard 8-kabel. Op vakantie kan je dus een 8-kabel meenemen voor het land van bestemming, of een stekker adapter. Zo kan je al je USB apparaten opladen zonder een tas vol losse laders en stekker adapters.

Mocht je zelf nog tips hebben, laat deze dan achter in de comments hieronder.

Last modified on maandag, 16 oktober 2017 10:21
(0 votes)