Print this page
GrillEye Pro Plus
© GrillEye

GrillEye Pro Plus

De GrillEye thermometer houdt een oogje in het zeil terwijl je kunt relaxen met familie en vrienden. Zodra de juiste temperatuur is bereikt ontvang je een bericht op je smartphone.

Ik heb hem gisteren eindelijk ontvangen en zal hier mijn ervaringen delen.

Hybrid-wireless

De GrillEye Pro+ schakelt automatisch tussen Wi-Fi en Bluetooth voor een optimale verbinding met je smartphone. Je verbindt de GrillEye Pro+ gemakkelijk met je eigen Wi-Fi netwerk en zo houd je continue verbinding met je thermometers of je nou lekker TV aan het kijken bent of een tukkie doet.

Firmware updates worden eenvoudig over-the-air binnengehaald en geinstalleerd.

GrillEye Pro App

De thermometer werkt in combinatie met een gebruiksvriendelijke app welke te downloaden in de Google Play™ Store en App Store™. Er is zelfs een speciale Apple Watch App.

In de app kun je kiezen uit verschillende soorten vlees, gevogelte of vis en eventueel de gewenste garing (rare - well done) of een eigen gekozen temperatuur. Daarnaast kan je de temperatuur op de grill meten of een temperatuur bereik ingeven voor het roken, is de temeratuur boven of onder het bereik dan krijg je een melding op je telefoon. Verder kan je in de app grafieken van de temperatuur verloop bekijken per probe.

Je kunt in de app ook aangeven waar je een alarm op wilt krijgen, de GrillEye, de telefoon of beide.

Groot overzichtelijk scherm

De GrillEye Pro+ heeft een 2,7" scherm wat zelfs in de zon goed leesbaar is, ook het het scherm kantelbaar zodat je ook minder last van schittering hebt. Dankzij het Adaptive Display System (A.D.S.) wordt de indeling van het scherm automatisch direct aangepast zodra je extra probes toevoegd.

2 in 1 FDA goedgekeurde probes

De roestvrijstalen probes hebben 2 thermometersondes en zijn dus te gebruiken als kern thermometer of om de omgevingswarmte in de ketel te meten. Bij elke probe zit een clip om deze op het rooster vast te kunnen maken.

GrillEye onderscheid zich omdat de probes als enige wereldwijd het FDA keurmerk hebben en het hierdoor veilig in gebruik is.

De probes kunnen een temperatuur tot 300°C meten en zijn hitte bestendig tot 380°C.

De GrillEye Pro+ is voorzien van acht ingangen zodat je 8 probes te gelijke tijd kunt monitoren. Aan de achterkant zit een magneet zodat je de thermometer gemakkelijk aan de BBQ kunt bevestigen.

Oplaadbare accu

De thermometer heeft een ingebouwde Li-Ion accu van 2500mAh welke goed is voor 48 uur non-stop werking voor zelfs de langste rook sessies. De GrillEye Pro+ wordt opgeladen met een micro-USB kabel.

De verpakking bevat:

 • 1 x GrillEye® Pro+
 • 2 x GrillEye® probes
 • 2 x clips om pit temperatuur te meten
 • 1 x micro-USB kabel
 • 1 x handleiding

GrillEye Pro Plus Thermometer
8 ratings
Grill Eye Pro + WiFi and Bluetooth Grill Thermometer *
 • GrillEye PRO Plus
 • Wi-Fi barbecue thermometer
 • Verbind tot 8 sensoren

Initiele installatie

De thermometer wordt opgeladen geleverd dus je kan meteen aan de slag. Dankzij de geintegreerde oplaadbare accu hoef je niet met batterijen te rommelen. Als hij leeg is dan laad je hem eenvoudig op met de meegeleverde micro-USB kabel. Mocht je het vergeten zijn en hij tijdens een sessie leeg zijn, dan kan je er altijd nog een powerbank aan hangen.

Als je de app hebt geinstalleerd dan kan je meteen aan de slag. Zorg dat je Bluetooth en Wi-Fi op je telefoon aan staan, start de app en zet de GrillEye aan. De app zal automatisch verbinding zoeken en je vragen om een Wi-Fi netwerk te selecteren en het wachtwoord. De thermometer is nu klaar voor gebruik.

Stap voor stap installatie

 • Download en installeer de GrillEye Pro Plus app
 • Zet Bluetooth en Wi-Fi aan op je telefoon of tablet
 • Start de app
 • Zet de GrillEye aan
 • Stel de Wi-Fi gegevens - klaar!

Aangezien de GrillEye Pro pas sinds deze week beperkt verkrijgbaar is zijn er hier en daar wel wat kleine issues. Zo crasht te app na een firmware update (dit wordt in de app update van 25-7-2018 opgelost) en zijn er wat issues met Apple devices door Apple's Wi-Fi energy besparings systeem. De sleeptimer van 4 minuten is in de meest recente firmware uitgeschakeld omdat de nabijheids optie meer energy bespaart en een betrouwbaardere verbinding heeft.

Deze professionele GrillEye BBQ thermometer is onmisbaar voor elke pitmaster!

Media

© GrillEye


 


 


© Copyright 2007-2020 XiPHiAS Photography. All rights reserved.
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with the prior written permission of XiPHiAS Photography.
Template by Gavick Pro, alterations by XiPHiAS Photography.