Eten en drinken

Eten en drinken

Untappd

Wat aan het begin van de "smart" lockdown als grapje begon, elke dag een Corona, is uitgegroeid tot een nieuwe hobby. Bier proeven.

Weber Connect Smart Grilling Hub review

Via Weber Nederland en ReviewClub de nieuwe Weber Connect Smart Grilling Hub op proef gekregen om te testen en te reviewen. Hier lees je mijn ervaring met dit nieuwe product van Weber.

La la la la lasagna

Iedereen heeft wel eens lasagna gegeten. In een restaurant, thuis zelf gemaakt of uit de koeling. Hoe maak je nou een echt lekkere lasagna? Het geheim zit hem in een goede vleessaus en een goede kaassaus.

GrillEye Pro Plus

De GrillEye thermometer houdt een oogje in het zeil terwijl je kunt relaxen met familie en vrienden. Zodra de juiste temperatuur is bereikt ontvang je een bericht op je smartphone.

Amerikaans maisbrood recept

Grandmother's Buttermilk Cornbread. Cornbread is zoals de naam al doet vermoeden, mais brood. Het is heel eenvoudig te maken, helemaal als je een gietijzeren koekepan hebt, dan heb je nog weinig afwas ook.

BBQ Lasagna Fatty

Dit weekend een grote barbecue, voor zo'n 60 man. De organisatie wilde wat leuks en lekkers. Op het menu, 2 fatties, MOINK balls en een authentieke coleslaw (dus geen rozijnen en troep er in maar kool.)

Lekker uit eten in Amerika

Vaak als ik mensen spreek die naar Amerika op vakantie zijn geweest dat ze dan toch vaak richting Denny's gaan omdat ze dat ooit eens hebben gehoord maar ook veel terugvallen op de grote gele M en de gouden kroon.

Breastaurants

Breastaurants zijn restaurants met schaars gekleed vrouwelijk personeel. De bekendste is toch wel de meest bedekkende, Hooters, die ook kort in Amsterdam een franchise had. Hier volgd een lijst met de bekendste breastaurants.

Deadpool’s Chimichangas

Als er één ding is waar een held met een grote mond bijna evenveel van houdt als Bea Arthur, is het een goede Chimichanga. Of zelfs een middelmatige Chimichanga. Bij voorkeur een Chimichanga van Cable, geserveerd door Bea Arthur.

BBQ baked beans

Wat zijn baked beans? Baked beans zijn eigenlijk het Amerikaanse equivalent van witte bonen in tomatensaus. Vaak gemaakt van kidney bonen in barbecue saus.Je kan dit op verschillende mannieren klaar maken. In een pan, in de oven of het lekkerste, op de barbecue.

Fastfood in Amerika

Als je in America onderweg even snel wat wilt eten en drinken dan zijn er legio aan opties beschikbaar. Vaak valt men dan toch terug op de grote gele M terwijl er zoveel beter te krijgen is. Hieronder staan m'n favoriete Mc en BK alternatieven.

Piña Colada Jell-O Shots

Vanmorgen kom ik bij toeval de zelfs in Amerika schaarse Island Pineapple (ananas) Jell-O tegen bij de Wah Nam Hong Supermarkt tegenover de Makro in Amsterdam. Meteen langs de slijter en Malibu gehaald om Piña Colada Jell-O shots te maken.

Rode Vodka Red Bull Jell-O shots

In Amerika drinkt men Red Bull met Jagermeister, aangezien dat in Nederland een wat minder populaire combinatie is leek het mij wel wat om het JagerBomb Jell-O shots recept om te zetten naar een Rode Vodka Red Bull Jell-O shot.

Bacardi Mojito Jell-O Shots

Jell-O shots zijn kleine gelatine pudding kuipjes met ipv koud water alcohol. In de Verenigde Staten zijn deze erg populair op feestjes en in bars. Veel kleine bands die voor weinig optreden verkopen Jell-O shots om wat met het optreden te verdienen.