Vakanties

12 luchthaven tips die je vast niet kent

Ik ben dol op reizen, ik vlieg graag maar soms is de luchthaven de slechtste ervaring ooit en dat kan echt een domper op je reis zijn. Met deze tips, waar zelfs de meest fervente reizigers geen idee van hebben, kan het een stuk aangenamer worden!

Vakantie tip: stroom

Iedereen die wel eens buiten europa of in Engeland op vakantie kent het wel, die ellendige stekkers in het buitenland. Wat heeft men tegenwoordig vaak mee? Mobiel, tablet, laptop, compact camera, DSLR, scheer apparaat, etc. Dat zijn heel wat verloop stekkers.

2014 - Florida, USA - Universal Studios

Deze trip voor het eerst in jaren weer eens in Universal Studios geweest. Het was al weer jaren geleden dat ik heir was en er is dan ook veel veranderd. De grootste aanpassing en toevoeging is het hele Harry Potter deel in beide parken.

2014 - Florida, USA

Onverwachts een tripje naar Florida. Er moet nog een hoop geregeld worden maar we gaan er het beste van maken. Volgende week hopelijk tijd voor wat leuke dingen zoals Harry Potter park en Disney.

2009 - Manhatten, NY, USA

Daar sta je dan in Fort Lauderdale, klaar om via Newark naar huis te gaan. De vlucht was "vertraagd" (lees: te leeg om rendabel te vliegen) en nu geen tijd om over te stappen op de vlucht naar Amsterdam. Wel weten te regelen dat we de vlucht naar Parijs zouden nemen en dan door naar Amsterdam.

2009 - Florida, USA

In Maart 2009 in Florida gezeten. In eerste instantie voor de World Baseball Classic waar Nederland het moest opnemen tegen Venezuela en de USA, en voor een oefenwedstrijd van de Florida Marlins tegen de Phillidelphia Phillies waarna de echte vakantie begon.

2007 - Tampa, FL, USA

Een weekje spring training van de Amsterdam Admirals in Tampa. Foto's maken, zwemmen, Pina Colada's, wat een leven.

2005 - Las Vegas, NV, USA

Dit was m'n 4e of 5e keer in Las Vegas en meteen m'n kortste bezoek, vier dagen. Tijdens dit bezoek stond het vliegtuig spotten op Las Vegas McCarran International Airport, maar is er ook voldoende tijd geweest voor de casino's en wat sight seeing.

2005 - Beverly Hills, CA, USA

Tijdens het spotters tripje naar LAX natuurlijk ook de tijd genomen om de sights te zien. Beverly Hills mocht daarbij natuurlijk niet missen.

2003 - Maui, HI, USA - Hana Highway

Here's a tip you won't find in any tour guides, on Hana highway, around mile marker 7 there is a smal pulloff at a bamboo forrest and a hole in the fence. Go trough and follow the trail... It's awsome.

2003 - Maui, HI, USA

In het najaar van 2003 weer naar Maui geweest voor de voorlopig laatste keer. Ook deze keer heb ik voornamelijk de hele dag gesurfd, en af en toe een dagje de natuur in en van watervallen springen.