BBQ Lasagna Fatty

arrow_forward

Hot Toys Iron Man collectie

arrow_forward

Hot Toys Diecast Series

arrow_forward

Contact

Deze weblog zal voornamelijk persoonlijke posts bevatten over vakanties, sport en hobby die ik op m'n andere websites niet kwijt kan. Daarnaast zal het ook nuttige informatie voor derden gaan krijgen als recepten, tips & tricks en process uitleg. Ook zullen er tips op komen voor bezienswaardigheden en dergelijke in Amerika.

De weblog is nog in startende fase. Er zijn wel al veel artikelen aangemaakt alleen moeten die nog gevuld worden. Kom dus regelmatig kijken of er een update is.

Michael W. Rosa

Michael W. Rosa

In het dagelijksleven ben ik fotograaf. Ik fotografeer met een Canon EOS 1D mk III met lichtsterke tele objectieven. De focus ligt voornamelijk op de Amerikaanse sporten. Daarnaast sinds deze zomer ook een GoPro toegevoegd aan de uitrusting en die word zowel zakelijk als prive veel gebruikt. In m'n vrije tijd doe ik al ruim 20 jaar aan taekwondo en sinds aantal jaren ook haidong gumdo (Koreaans zwaardvechten vergelijkbaar met samurai zwaard). Inmiddels geef ik alweer 10 jaar taekwondo les. Zo nu en dan ook tijd voor een tripje over de plas.

Website URL: http://xiphias.net
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.